.

.

TOTS 21

El Festival Imagina't tindrà lloc del 8 de juliol al 24 de setembre. Foto: Tarragona21

El Festival Imagina’t tindrà lloc del 8 de juliol al 24 de setembre. Foto: Tarragona21

Del 8 de juliol al 24 de setembre, la música i les arts escèniques inundaran la TAP de diferents propostes per a tots els gustos i públics, en el marc del Festival Imagina’t. El grup britànic Status Quo seran els caps de cartell en un festival que també portarà a Tarragona artistes com Gente de Zona, Abraham Mateo o Berto Romero.

La Tarraco Arena Plaça serà l’escenari de múltiples actuacions durant aquest estiu a la ciutat, de la mà del nou festival Imagina’t. Els britànics Status Quo actuaran el 20 d’agost, en el que serà la seva darrera gira. Als britànics se sumaran noms com Hombres G, Los Suaves i Loquillo.

L’humorista Berto Romero també aterrarà a Tarragona, amb el seu habitual humor. A més, a l’escenari de la TAP també es podrà contemplar un espectacle de cavalls andalusos o el ‘Made as America’ , un espectacle que combina música i cotxes clàssics.

Dins del Imagina’t hi haurà el mini festival Tan Fan amb les bandes Sidecars, Elefantes, Miss Cafeina i Sidecars. Seran els dies 12,13 i 14 d’agost, a les portes de Sant Magí.

El director del Festival, Tonet Sánchez, explica que aquest nou Festival “neix amb una diversitat espectacular, amb un ventall molt ampli de possibilitats per a tots els gustos i públics”.