.

.

TOTS 21

La regidora socialista Inma Morales. Foto: Altafulla Ràdio

Setmana calenta políticament a Altafulla. L’única regidora del PSC, Inma Morales, ha presentat avui la seva renúncia a continuar a l’equip de govern. Així ho ha avançat en declaracions efectuades a Altafulla Ràdio. Morales era, fins ara, tercera Tinent d’Alcalde i regidora de Via Pública i Mobilitat, i Gent Gran i Protecció Animal, Imma Morales. Amb la seva marxa l composició del consistori és la següent: L’equip de govern disposa de sis regidors -cinc de l’EINA i un d’Ara Altafulla-, mentre que l’oposició compta amb els quatre regidors d’Alternativa Altafulla, un de Junts x Altafulla, un no adscrit, i ara l’edil socialista.

Les causes que han portat a deixar l’executiu local, segons Morales, és no haver estat consultada en accions que tenien a veure amb les seves regidores. I seguint aquesta línia, el detonant final han estat les recents intervencions al carrer de Dalt.

La regidora del PSC també ha assegurat que el fet de passar a l’oposició no significa que plantegi una moció de censura o algun pacte amb Alternativa Altafulla. “Ni se m’ha passat pel cap”, ha dit Morales quan li hem preguntat per aquesta possibilitat. En aquest sentit, ha assegurat que ara el seu objectiu és “fer una oposició constructiva”, i que malgrat tot, votarà a favor de qualsevol proposta que pugui millorar el municipi.

Redacció