.

.

TOTS 21

Imatge de la Llar d’avis Mar i Cel de Creixell. Foto: Ajuntament

El passat dilluns 18 de gener el Departament de Salut va posar la vacuna contra la covid-19 a les persones residents i als treballadors i treballadores de la Llar d’avis Mar i Cel de Creixell, una residència privada amb places concertades.

Un cop completada la vacunació, la direcció de la residència va comunicar a la Regidoria de Benestar Social i Gent Gran de l’Ajuntament de Creixell que havien sobrat sis dosis de la vacuna. Ambdues parts van coincidir que les dosis sobrants es posarien a gent gran del municipi, d’acord amb els paràmetres del Departament de Salut, que situa els avis i àvies entre els col·lectius prioritaris per rebre la vacuna. En concret, les vacunes sobrants es van posar a cinc àvies i un avi de més de 70 anys.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Chelo Picón, ha agraït a la direcció de la Llar d’Avis Mar i Sol “la seva predisposició per posar les vacunes sobrants a altres persones grans del municipi que també la necessitaven”. Picón ha posat com a exemple aquesta residència de Creixell “per evitar la mala imatge causada per altres centres, que han subministrat vacunes sobrants a familiars o a càrrecs sense ser col·lectius prioritaris”.

Finalment, la regidora demana al Departament de Salut “que faci arribar un protocol clar als centres sanitaris i residencials que determini quin ús s’ha de fer de les dosis sobrants per evitar que hi hagi centres que en facin un ús fraudulent o inadequat”.

Redacció