.

.

TOTS 21

Els investigats conreaven en diferents estades d'un habitatge amb gairebé 400 plantes de marihuana

Els investigats conreaven en diferents estades d’un habitatge amb gairebé 400 plantes de marihuana

La Guàrdia Civil del Vendrell en col·laboració amb la Policia Local de Torredembarra han desmantellat una plantació tipus «Indoor» amb 364 plantes, situades en diferents estades d’un habitatge unifamiliar pròxim a un col·legi de la localitat de Torredembarra (Tarragona), procedint a la recerca de dues persones.

La recerca es va iniciar arran de les diferents queixes manifestades pels pares d’alguns dels alumnes que acudien al col·legi, per la forta olor a marihuana que es desprenia de l’interior de l’habitatge.

Després d’aquesta informació es van establir dispositius per a desmantellar la plantació clandestina, així com la identificació dels seus responsables.

Arran de la informació obtinguda en la recerca i la col·laboració de tècnics de l’empresa subministradora d’energia elèctrica, es va poder constatar l’existència d’elements característics destinats al cultiu interior de marihuana.

Després d’accedir a l’interior de l’habitatge mitjançant la prèvia i voluntària autorització dels habitants, es van localitzar les 364 plantes de marihuana així com divers material per al seu cultiu i elaboració. Els investigats de divuit i vint anys, de nacionalitat espanyola, se li imputen un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, sent posats a disposició al costat dels efectes intervinguts en el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia.