TOTS 21

Imatge d’arxiu de la façana de l’Audiència de Tarragona.

La secció segona de l’udiència Provincial jutjarà, a partir de la setmana vinent, dos casos d’agressió sexual succeïts entre el 2018 i el 2019, i en els quals la Fiscalia demana entre 11 i 12 anys de presó a cadascun dels implicats.

En el primer dels casos es jutja una persona acusada d’un delicte d’agressió sexual a menor de 16 anys. Els fets van ocórrer a Tarragona l’any 2018. Segons el fiscal, l’acusat aprofitant que la víctima era la germana de la seva dona i vivia amb ells, l’agredia sexualment quan es quedaven a sols. El fiscal demana la pena de 12 anys de presó.

D’altra banda, tambe es jutjarà una persona acusada d’un delicte d’agressió sexual, un delicte lleu i un delicte de simulació de delicte. Els fets van ocórrer l’any 2019 a Cambrils. Segons el fiscal, l’acusat va anar amb la víctima fins una masia per a assistir a una festa. Al matí següent, i en contra la voluntat de la víctima, l’acusat la va colpejar i agredir sexualment. Posteriorment, l’encausat va acudir a una comissaria de policia i va simular haver sofert un robatori. El fiscal demana la pena d’11 anys de presó.

Redacció