.

.

TOTS 21

L'alcalde de Tarragona junt amb els entrenadors del Barça i el Granollers aquest matí

L'alcalde de Tarragona junt amb els entrenadors del Barça i el Granollers aquest matí

La Tàrraco Arena Plaça es prepara aquesta setmana per acollir diumenge a les 17h la final de la XXIX Supercopa ASOBAL 2014/2015, on s’enfrontaran el FC Barcelona, campió de la Lliga ASOBAL 2013/2014 i el Fraikin BM. Granollers, subcampió de la Copa del Rei 2013/2014. El partit compta amb la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, i servirà novament com a preparació per als jocs tant en equipament com en la tasca dels voluntaris.

Aquest mateix matí s’ha presentat la final en roda de premsa amb l’assistència de l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros; l’entrenador del FC Barcelona, Xavi Pascual; l’entrenador del Fraikin Granollers, Carlos Viver; el directiu del FC Barcelona, Antonio Asensio, i el director del Fraikin Granollers, Josep Blanchart.

El directiu del FC Barcelona, Antonio Asensio, ha plasmat la il·lusió i satisfacció, a la vegada que ha destacat “aquesta gran oportunitat pel handbol i per a Tarragona” donant peu a la preparació dels Jocs dels 2017. “És una cita important, una oportunitat per a les penyes que podran assistir i serà un derbi emocionant”.

El directiu del Fraikin BM. Granollers, Josep Blanchart, ha apuntat que “és una satisfacció venir aquí a disputar la final de la Supercopa i agraïm tant a l’Ajuntament com als Jocs Mediterranis les facilitats per permetre que sigui el handbol el que obri els actes previs del 2017”.

En clau més esportiva, l’entrenador del FC Barcelona, Xavi Pascual, ha manifestat “que el Fraikin Granollers és un rival més que digne. És capaç de plantar-nos cara i això fa que enfrontar-nos a aquest equip sempre sigui especial” i confessa que “serà un partit complicat per tots dos”.

Al seu torn, l’entrenador del Fraikin Granollers, Carlos Viver, ha volgut afegir que “enfrontar-nos al FC Barcelona és un repte preciós i jugar la Supercopa és un premi a la temporada passada”. Viver apunta també que “la nostra intenció és seguir creixent com a equip i donar un gran partit diumenge fent-lo de la millor manera possible”.

Per la seva part, Ballesteros, que ha compartit amb els assistents que va ser jugador de handbol i entrenador d’un equip femení, ha declarat que “un cop més Tarragona acull competicions esportives de primer nivell” i que serveix per preparar-se davant la cita dels Jocs Mediterranis del 2017 tant en equipament com en el personal dels més de 50 voluntaris que hi formaran part en aquesta cita. “Estem contents, il·lusionats i responsabilitzats” ha conclòs el batlle.

La cita tindrà lloc a les 17h de la tarda aquest diumenge 31 d’agost, i serà retransmès en directe per Esport3.

-Adrià Recasens-