.

.

TOTS 21

La Festa Major d’Estiu de la Canonja s’inicia aquest divendres amb la Festa de Masricart, en honor a la Mare de Déu de les Neus. A les 6 de la tarda, a la Plaça del Castell, es presentarà la samarreta de les festes, que es podrà comprar per 5 euros, i tot seguit es presentarà el nou nan dels gegants de l’Orfeó Canongí. Després a les 8 del vespre, la Missa Solemne a l’església de la Mare de Déu de l’Esperança. Acabarà el primer dia de festes amb l’aperitiu popular i el sopar dels veïns de Masricart.

Jocs populars per a la canalla

2/4 de 6 de la tarda • Plaça del Castell

Presentació de la Samarreta de Festa Major

6 de la tarda • Plaça del Castell

Presentació de la imatge de la Festa i entrega de premi a Ainoa López Domínguez

Presentació del nou nan dels gegants de l’Orfeó Canongí

2/4 de 8 del vespre • Plaça del Castell

Presentació del nou membre de la família dels Gegants de l’Orfeó Canongí: el Nano del Joan Alberich. Organitza: Amics dels Gegants de l’Orfeó Canongí

Missa solemne i comitiva d’autoritats

8 del vespre Església de la Mare de Déu de l’Esperança

Ballada dels Gegants de l’Orfeó Canongí. A continuació, acompanyats pels Grallers Els Veciana i Pelacanyes de l’escola de música de l’Orfeó Canongí – el Tecler.

Organitza: amics dels gegants de l’Orfeó Canongí

Aperitiu popular

Sopar de veïns

Ball amb Maikaband Quartet (2/4 de 12 de la nit Plaça del Castell)

A més, els dies 5 i 6 d’agost a partir de les 12 de la nit, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Canonja organitza el festival del Mamut al pàrquing del Mas de l’Abeurador. El programa recull diferents actuacions de música urbana i de diferents estils i per a tot el públic. L’espai comptarà amb una petita zona de pícnic i amb servei de barra de bar gestionat per Diables de la Canonja.

Redacció