.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de l’edició 2016 de la Festa del Romesco.

Després d’un cap de setmana de parèntesi, l’activitat de les Festes d’Estiu torna a La Pobla de Mafumet. I ho farà amb una proposta d’allò més divertida i esbojarrada: la gimcana d’Humor Amarillo que, el proper dissabte, estarà a disposició d’adults i joves. Tots els participants podran reviure i protagonitzar algunes de les proves més destacades i recordades del famós programa televisiu homònim dels anys 90. Paral·lelament, els infants tindran el seu propi espai de diversió amb el parc d’inflables.

Totes dues propostes estaran ubicades a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal i obriran portes a les 18 hores, si bé la diversió no serà exclusiva de la tarda de dissabte. Ja al matí, grans i petits podran refrescar-se i riure amb el tobogan aquàtic que, de 10 a 14 hores, estarà ubicat al Camí de l’Horta per a gaudi de tothom.

Després d’un dissabte on la diversió i l’humor seran els ingredients principals, les Festes d’Estiu tornaran una setmana després, el 19 d’agost, amb dues propostes més: a la tarda, la Festa del Romesco arribarà a la seva 23a edició per tornar a demostrar la bona mà que els pobletans i les pobletanes tenen amb aquesta recepta tradicional. Els interessats a participar-hi poden formalitzar la seva inscripció a l’Ajuntament, fins aquest proper dijous.

Un cop finalitzi la Festa del Romesco, grans i petits podran acudir a la pista coberta del CEM on, a partir de les 21.30 hores, donarà inici la Rumba a la fresca, un concert que comptarà amb l’actuació de Miguelito Amaya i de Junén. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació Gitana Cultural SATIPEN, i compta amb la col·laboració del pobletà Bar Los 7 Enanitos, així com de l’Ajuntament.