.

.

TOTS 21

Imatge d'una edició anterior de la cursa

Imatge d’una edició anterior de la cursa

La cursa dels 10 K, organitzada pel Club Excursionista de la Canonja amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de la Canonja, arriba a la cinquena edició i se celebrarà el proper diumenge 21 de juny.
Si a les primeres edicions ja es podia considerar que va ser tot un èxit pel que fa a la participació, l’any passat la cursa va donar un salt qualitatiu i quantitatiu amb més de 450 participants entre les dues proves.

L’objectiu d’aquesta edició es consolidar la cursa amb la novetat presentada l’any passat de la cursa dels 5 K, destinada a la gent que es vol iniciar en el mon de les curses a peu i que encara no s’atreveix amb els 10 quilòmetres.
La cursa estarà inclosa dins del Circuit Champion Chip de les comarques de Tarragona i de la Challenge 10 K comarques de Tarragona.

La cursa te la seva sortida a les 9 del matí i té un recorregut de 5000 metres. Els participants de la prova 10 K faran dos tombs per totalitzar els 10 quilòmetres i els de la prova 5 K només faran una volta. La sortida i arribada estan situades davant del Pavelló Municipal d’Esports de la Canonja, per tal de poder oferir als participants els serveis de vestuaris, lavabos i dutxes.

Hi haurà premis pels 5 primers classificats, tant en categoria masculina com en femenina de la cursa dels 10 K i als tres primers de la general dels 5 K masculins i femenins.