.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Vila-seca, amb la col·laboració de diversos associats voluntaris de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, ha organitzat tasques de reforç de desinfecció i neteja dels carrers dels nuclis de Vila-seca i de la Pinedai, amb l’objectiu de reforçar les mesures de prevenció i la lluita contra la propagació del coronavirus. Al barri de la Plana però, les tasques de desinfecció i neteja es realitzaran mitjançant un vehicle del concessionari municipal URBASER.

D’aquesta manera, tots els divendres de 20.30 a 22.30 h, un equip de voluntaris de la Cooperativa Agrícola amb els seus tractors, en total 15, complementarà les mesures de neteja dels carrers i espais de concurrència pública del municipi, mitjançant la polvorització atomitzada d’hipoclorit sòdic (lleixiu).

L’acció, prèvia a la sortida al carrer dels infants i adolescents prevista pels propers dies, s’iniciarà aquest divendres i serà coordinada des de l’Àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vila-seca, juntament amb la Cooperativa Agrícola.