.

.

TOTS 21

L’Associació Esportiva Pàdel Salou ja ha iniciat la seva activitat amb una trentena de membres. Foto: Cedida

L’Associació Esportiva Pàdel Salou ja ha iniciat la seva activitat amb una trentena de membres. Foto: Cedida

Amb la construcció de dues pistes de pàdel municipals al complex esportiu del pavelló Salou Ponent s’ha gestat al municipi la primera associació relacionada amb la pràctica d’aquest esport. Així doncs, aquest migdia s’ha fet la presentació oficial de l’Associació Esportiva Pàdel Salou al mateix complex esportiu que ha comptat amb la presencia de l’alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor d’Esports, Dani López, i el regidor de Seguretat ciutadana, David Gonzalez.

Els objectius de l’associació són el de fomentar la pràctica i aprenentatge d’aquest esport aprofitant les noves instal·lacions de que disposa l’Ajuntament. El caràcter principal és educatiu i social encara que no es descarta que en un futur es pugui crear un grup de competició, segons apunten les impulsores: Esther Gómez, Maria Andrea Turbalo i Cecilia Lescano.

Aquesta nova associació oferirà classes amb monitors especialitzats a nens a partir de 8 anys i a adults. Les classes s’impartiran dimecres, dijous i divendres de 16:00 a 20:30h a partir del dia 17 de febrer a les pistes de l’Ajuntament situades al carrer Maria Castillo, al costat del Centre Cultural Atenea. Actualment l’Associació Esportiva Pàdel Salou compta amb una trentena de membres.