.

.

TOTS 21

Un moment del ple municipal d'aquest dijous

El ple de l’Ajuntament de La Canonja ha aprovat aquest dijous les bases de la concessió d’ajuts individuals per a l’adquisicó de llibres i material escolar per a educació infantil, primària, secundària i batxillerat per al curs vinent.

Suposa això duplicar els ajuts i reservar-ne una dotació de 50.000 euros, el doble que la de l’any passat. Altrament, els estudiants de baxillerat també s’hi podran afegir, a diferència del que passava l’any passat.

Els ajudes individuals van des dels 25 euros (infantil), als 40 i 50 (Primària) i 60 euros (ESO i Batxillerat). L’alcalde, Roc Muñoz, ha recordat durant el ple que un paquet de llibres per a un estudiant de Batxillerat té un cost de 480 euros.

“La proposta formava part del nostre programa electoral i el que fem és donar-ne compliment”, ha afirmat l’alcalde a Tarragona21.cat. Més endavant, la proposta s’ampliarà als estudiants universitaris de la Canonja. “Si una família ha de pagar vora de 500 euros pels llibres, una ajuda de 60 euros no li anirà gens malament”.

J. Garcia