.

.

TOTS 21

La festa servirà per lliurar els premis als Superlectors del 2019. Foto: Reusdigital

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils celebrarà la festa del seu 25è aniversari el proper 24 de gener a les 18 hores. Durant la celebració, la narradora viatgera Eugenia González oferirà un espectacle de contes sobre la biblioteca per a infants a partir de 4 anys. A més, com cada any, la festa servirà per lliurar els premis als Superlectors del 2019. S’hi premiaran els lectors i lectores distribuïts en franges d’edat (infants, joves i adults), així com a l’escola que més llibres ha demanat per ampliar temporalment la seva biblioteca o la biblioteca d’algunes de les seves aules.

D’altra banda, aquest primer mes de l’any també s’han programat dues de contes en anglès “Storytelling” a càrrec d’alumnes del doble grau d’educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili. Seran el dimecres 15 i el divendres 17 a les 18 hores.

La programació del gener es completarà amb les activitats per a persones inscrites: dues trobades del Club de Lectura Fàcil dedicades a llegir i comentar Marcus Marc i la ruta del coltan de Núria Climent (13 i 27 de gener), les sessions dels dimarts del taller de lectura en veu alta Llegim + per alumnes de 3r de primària, i les trobades mensuals dels Clubs de Lectura Adult, Juvenil i Infantil.