.

.

TOTS 21

Concert a l'Auditori de Vila-seca. Foto: Cedida

Concert a l’Auditori de Vila-seca. Foto: Cedida

Aquest proper divendres, 18 de desembre, tindrà lloc a partir de les 21.30 h, el concert ‘Oratori de Nadal’ a càrrec de Vespres d’Arnadí i l’Ensemble O Vos Omnes, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

L’Oratori de Nadal és un conjunt de sis cantates interpretades durant les festes nadalenques dels anys 1734 i 1735 a dues esglésies de Leipzig. Johann Sebastian Bach va reutilitzar diverses cantates profanes seves escrites en honor dels membres de la Casa Reial de Saxònia. Un oratori amb molts elements de l’òpera barroca, amb recitatius, àries, cors i corals, amb músiques brillants amb la intenció d’emocionar l’audiència amb textos bíblics i evangèlics.

L’Oratori de Nadal és una obra emblemàtica i de gran format del genial compositor alemany, interpretada per dues de les formacions més importats en l’àmbit de la música antiga feta a Catalunya. Vespres d’Arnadí i l’Ensemble O Vos Omnes, acompanyats de quatre grans solistes com són Maria Hinojosa, soprano; Marta Infante, mezzosoprano; Francisco Fernández-Rueda, tenor, i Jordi Ricart, baix, sota la direcció de Xavier Pastrana, s’endinsaran en l’univers musical de Bach per celebrar el Nadal en un viatge per la tradició nadalenca del segle XVIII que, fidels a la partitura, s’interpretarà amb instruments històrics.

El preu de les entrades és de 20 euros i es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert,  amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’auditori www.auditorijosepcarreras.cat