.

.

TOTS 21

El diputat al Parlament i alcalde de les Borges del Camp Joaquim Calatayud.

La coordinadora comarcal al Baix Camp de Junts per Catalunya va celebrar diumenge passat un dinar de treball a l’Ateneu de Duesaigües per començar a treballar les diferents línies estratègiques per encarar, amb força, les properes eleccions municipals.

La formació a la comarca que lidera Quim Calatayud, diputat al Parlament i alcalde de les Borges del Camp, s’ha marcat com a primer objectiu el poder presentar candidatures als 28 municipis que conformen la comarca. «És un objectiu ambiciós que assolirem si cada una de les afiliades i afiliats de Junts, a la comarca, treballa per donar a conèixer el projecte que representem», diu Calatayud. Al mateix temps ha encoratjat a les diferents agrupacions locals a treballar en clau municipal però sense donar l’esquena a la comarca  i poder bastir una nova revolució pacífica i democràtica que permeti culminar el procés d’independència de Catalunya».

Junts engegarà en els propers mesos el procés de primàries que determina el reglament intern de la formació. L’obligatorietat de celebrar aquestes primàries afecta solament a la ciutat de Reus, pel seu volum d’habitants. La formació però celebrarà primàries en aquells municipis en els que hi hagi més d’una persona, afiliada o no, que vulgui encapçalar les llistes de Junts.

A dia d’avui, els municipis de l’Aleixar, l’Argentera, les Borges del Camp, Maspujols, Prades, Riudoms i Reus, estan governats (o tenen representació al govern) per persones afiliades a Junts per Catalunya.

Redacció