.

.

TOTS 21

Marc Casellas. Foto: Cedida

Marc Casellas. Foto: Cedida

Casellas ha declarat afrontar aquest encàrrec amb “moltes ganes, il·lusió i conscient del repte que suposa liderar una candidatura”. L’objectiu de Junts a Calafellés seruna eina útil per a la ciutadania,per ajudar a resoldre problemes i sobretot, poder donar resposta a les necessitatsdels calafellencs.

Parteixes de cero … Què ens pots dir de la vostra candidatura?
És cert, Junts no té actualment representació al consistori. La candidatura del nostre municipi és absolutament transversal, està clar que som independentistes però també som conscients que parlem en clau de municipi. Això és important perquè, per davant de tot, el més important és Calafell i la seva gent, un dels motius pels que fem coalició amb Demòcrates i Mes Cat. Es tracta de sumar!

Som una candidatura real, formada per persones treballadores i cansades del discurs de sempre.

Junts Calafell presentarà un projecte de gestió, un projecte ple de noves oportunitats i idees perquè els calafellencs i calafellenques recuperem la il·lusió en el nostre municipi.

Tothom parla de platja, poble… I la resta (urbanitzacions, Segur de Calafell…)?
En aquest punt, partirem del fet que Calafell és un sol municipi sense distincions i, per tant, els serveis i prestacions han de ser igual per a tots, visquis on visquis. Penso que a dia d’avui hem de tenir superades aquestes distincions sense sentit. Volem un municipi per a tothom!

Com planteja Junts Calafell l’elaboració del programa electoral?
Un programa basat en el sentit comú, la bona gestió i les necessitats reals amb una política municipal sana per tots. Calafell ha de ser un municipi d’oportunitats i feina, un Calafell de futur, un municipi segur, solidari, social, empàtic amb tots els seus habitants, amb un turisme de qualitat i amb recursos, de comerç i emprenedors… En tot això estem treballant i fent xerrades amb tothom perquè és necessari saber com els calafellencs volen el seu municipi. La nostra tasca es representar-los davant el consistori. És el deure d’una formació política.

Fa pocs dies es va conèixer un whatsapp d’un altre candidat que, de forma massiva, es va fer arribar a totes les associacions on l’anomenen directament. Què ens pots dir al respecte?
És cert, perquè he llegit aquest missatge, que el candidat d’una formació va enviar-lo a molta gent (segons ell a tot el poble). En el missatge acusa directament una persona que porta ja molts anys en un tema d’associacions i, com és cosí meu i soc candidat per Junts, doncs els diu que més val que donguin donin suport a un partit que precisament sí porta persones d’alguna associació i que ens van venir a veure. No sé, tot i que sabem on van, els vam rebre com a qualsevol altre que s’acosti a la nostra seu. Crec que el tema de la protecció de dades no la tenen molt clara i és preocupant que algú rebi un whatsapp d’algú a qui no li has facilitat el teu telèfon. La veritat és que ja vam dir que no entraríem en aquest tipus de joc, el nostre objectiu és treballar i deixar aquestes coses pels qui tenen poca feina i busquen distraccions.

Però…
Home, no deixa de ser sorprenent i bastant ridícul que un candidat a l’alcaldia faci campanya d’aquesta manera tan desesperada per un altre partit o, millor dit, contra Junts. Aquí veig més tema personal perquè és el més absurd que he vist. El cert és que el pobre de l’associació és un cosí de lluny amb qui ni tan sols tenim una relació fluïda de veure’ns o parlar sovint. Ens va venir a veure com va fer amb tots els partits i ni es militant de Junts ni va en llistes ni res de res. Cadascú busca la seva fórmula per donar-se a conèixer i crec que això és una clara mostra de com es funcionava fa anys. Avui les persones tenim necessitats i altres coses més importants que aquest tipus d’accions tan absurdes.