.

Entrega dels guardons

El dissabte 2 de maig, el Club de Golf Costa Daurada ha estat la seu d’una de les fases del III Circuit Luns golf que es disputa d’abril a setembre en diferents camps de Catalunya. La modalitat de joc va ser individual i dividida en 2 categories: inferior, per a jugadors amb un handicap màxim de 15,4 que van jugar medal play, i superior per als jugadors a partir de 15,5 que van competir sota la modalitat stableford.

En l’edició de Costa Daurada més de 100 jugadors van prendre part en la prova. La jornada va ser climatològicament immillorable, aconseguint temperatures estiuenques al migdia. El format de sortides va ser pel tee 1 i 9 de 9 a 11 hores.

En el pla esportiu, i en categoria de handicap inferior el vencedor va ser Anton Jounou, amb un resultat d’1 sota par, seguit per Oscar Mestre, a tan sols un punt. En categoria handicap superior Cesar Valdés va aconseguir la primera posició amb un resultat de 5 sota par, seguit per Jimmy Ganesch amb un resultat de 3 sota el par del camp. El primer classificat scratch va ser Marc Fort que va finalitzar la volta amb 77 cops.

A més dels premis als primers classificats de cada categoria, Luns Golf va establir dos premis a la bola més propera a bandera al forat 8 i 17, sent els guanyadors Jaume Esteve (1,40 m.) i Javier Aymat (1,86 m.) respectivament. Menció especial, al soci del Club, Diego Molina per aconseguir un “Hole in one” al forat 8 i jugant un ferro 7.

El repartiment de premis va començar el mateix dissabte a les 17:00 hores, dirigit per José Miguel Ramos, President del Comitè de Competició del Club, i Anton Jounou en representació de Luns Golf. Finalitzat el repartiment es va procedir a efectuar un gran sorteig entre els assistents. Una copa de cava va servir per acomiadar l’esdeveniment.