.

.

TOTS 21

Ballesteros en les darreres aparicions públiques

Ballesteros en les darreres aparicions públiques

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, serà proposat per presidir la gestora que a partir de diumenge timonejarà el PSC fins al Congrés Extraordinari. Fonts socialistes han confirmat a l’ACN que el nom de l’alcalde de Tarragona arribarà al Consell Nacional avalat per “una àmplia representació territorial i sectorial”. En tot cas, la proposta s’ha de sotmetre encara a votació diumenge tot i que les mateixes fonts no preveuen cap candidatura alternativa. Així, Ballesteros agafaria el relleu del partit les properes setmanes i amb la mirada posada a organitzar un Congrés que ha d’escollir el relleu a Pere Navarro a la primera secretaria, una posició per la qual Ballesteros ja s’ha descartat.

Les mateixes fonts socialistes donen gairebé per fet que serà Ballesteros qui finalment n’agafi el timó perquè no preveuen que hi haig cap candidatura alternativa per aquestes “tres o quatre setmanes” fins al Congrés extraordinari previst per al juliol.

El primer secretari del PSC a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va dir dijous que no es prsentaria com a primer secretari dels socialistes catalans. “La meva única passió és Tarragona i repetir com a alcalde”, va sentenciar el batlle tarragoní en atendre els mitjans de comunicació. “Donaré suport a qui cregui que millor pot pilotar aquest canvi, però tinc un compromís amb els tarragonins i no fallaré”, va insistir. Ara però, podria assumir aquest càrrec transitori, al marge, doncs, de presentar-se com a màxim dirigent del partit.