.

.

TOTS 21

Detall de les perforacions per una bastida a la Torre de Minerva. Foto: Núria Torres

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, denuncia la gestió que l’equip de govern municipal ha fet del cas del “gravíssim foradament d’un element patrimonial tan important com la Torre de Minerva i part de la muralla romana durant els treballs de restauració contractats a una empresa sota el control i supervisió del consistori tarragoní i la conselleria de Patrimoni”.

El conseller exigeix que “l’alcalde Ricomà assumeixi les responsabilitats polítiques que li corresponen” i demana “la dimissió immediata del conseller Pinedo”. Considera que “la gravetat d’aquesta destrossa és inqualificable. Recordem que som la única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya i la conservació i cura del nostre patrimoni ha de ser una prioritat”. I ha afegit: “Estem molt preocupats i no entenem la falta de transparència i la irresponsabilitat del govern Ricomà que, una vegada més, s’amaga i actua amb opacitat. La ciutadania ens vam assabentar per la premsa, tres dies Partit Popular de Tarragona després”.

I ha conclòs: “És sorprenent que el propi conseller Pinedo qualifiqui de ‘delicte’ aquesta destrossa del nostre patrimoni però intenti defugir tot tipus de responsabilitat política. El que ha succeït no és fruit d’un acte vandàlic i anònim, sinó d’una contractació que ha fet el consistori tarragoní , la supervisió de la qual és responsabilitat, al capdavall, de la conselleria de Patrimoni. Des del Partit Popular de Tarragona estudiarem emprendre les mesures legals que siguin oportunes”

Redacció