.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’una actuació de la Coral Verge del Camí. Foto: Tots21

El propers divendres dies 23 i 30 de setembre, a les 21.30 h, a la Cripta de l’Ermita, la Coral Verge del Camí torna a programar les Jornades de Portes Obertes. Es tracta d’una activitat dirigida a totes aquelles persones que vulguin participar en un assaig obert o que estiguin interessades en formar part de la Coral Verge del Camí.

Després del projecte participatiu “Cambrils Batega” amb el Concert Rock & Cor que va tenir lloc als Jardins del Parc Samà el dia 10 de juliol, conjuntament amb els Cors de l’Escola Municipal de Música de Cambrils i cantaires a títol individual, i després dels compromisos a la Festa Major de la Mare de Déu del Camí i Diada Nacional de Catalunya, la Coral torna als assajos ordinaris aquest dia 23 de setembre i, per tant, és un excel·lent moment per afegir-se a aquesta activitat musical.

La proposta de les jornades obertes a finals de setembre permetrà introduir cantaires que puguin incorporar-se al repertori del tradicional Concert de Nadal que tindrà lloc el proper dia 18 de desembre a l’Ermita de la Mare de Déu del Camí. Aquesta activitat d’assajos oberts, ja s’havia fet en altres ocasions i sempre s’ha aconseguit animar alguna persona de Cambrils o comarca en conèixer i formar part de l’entitat.

Habitualment la Coral Verge del Camí assaja els divendres des de les 21.30 h fins a la mitjanit a la Cripta de l’Ermita de Cambrils. A més del cant coral en tots els seus vessants, la Coral treballa la tècnica vocal, la percussió corporal i l’expressió rítmica com a part de la preparació musical Actualment la Coral està dirigida pel director i compositor eslovac Robert Faltus.

Redacció