.

.

TOTS 21

Entrada al Consell Comarcal del Baix Camp.

Aquest proper dimecres 20 d’octubre es durà a terme la tercera sessió del Cicle de Jornades Tendències del mercat de treball: Orienta’t, Ocupa’t i Emprèn! organitzat pel Consell Comarcal del Baix Camp a través del seu Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Camp, amb la col·laboració i el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Fons Social Europeu (FSE), la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Aquesta tercera sessió s’anomena ‘Tendències del mercat de treball i opcions de futur’ i té com a objectiu donar a conèixer quines són les ocupacions i perfils professionals més demandats al mercat de treball en diferents sectors d’activitat econòmica. Es vol aprofundir en les competències professionals i titulacions requerides amb el propòsit que les persones que vulguin millorar la seva situació laboral n’adaptin el seu objectiu professional, contribuint d’aquesta forma a reduir l’escletxa existent al mercat de treball entre l’oferta i la demanda.

Per tal de facilitar eines per a endinsar-se en quines són les tendències del mercat de treball i els sectors més representatius al territori es comptarà amb les intervencions d’Àlex Llovet Tèrmens, responsable de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i Cristina Altadill Molné, tècnica del Pla de Reactivació Econòmica del Consell Comarcal del Baix Camp que inauguraran la jornada presentant una diagnosi socioeconòmica del territori, els actuals jaciments d’ocupació i sectors emergents, i facilitant eines i recursos a l’abast de les persones assistents en el marc de l’observatori del mercat de treball.

Tot seguit, es durà a terme una taula rodona configurada per quatre empreses de sectors emergents que girarà entorn a un debat sobre les tendències professionals dels sectors econòmics representats. La taula rodona estarà configurada per les següents empreses amb els seus respectius representants:

  • Gerard Pagès Vidal de Solargest Renovables
  • Janira Villar Fontanals del Mas de Santa Creu
  • Carles Balsells Olivé de Merops 360º
  • Joan Maria Vilalta Agràs del Celler Mas d’en Baiget

La jornada començarà a les 10:00 hores, durarà aproximadament dues hores i tindrà lloc a les instal·lacions del Consell Comarcal del Baix Camp situat al carrer Dr. Ferran, 8, de Reus. Les places són limitades i es requereix inscripció prèvia en el següent enllaç: https://forms.gle/ub3D5wMpK9hxCyfG8

Redacció