.

.

TOTS 21

Ibersol y CBT. Foto: CBT

Ibersol y CBT. Foto: CBT

Ibersol és una empresa amb més de 50 anys d’història al sector turístic i immobiliari, es dedica principalment a l’explotació hotelera. Encara que la major part de la seva activitat productiva es concentra en la Costa Daurada, també han afrontat projectes en altres parts d’Espanya com Malaga, Mallorca, la Costa Brava o fins i tot en la Costa Blava francesa. Ibersol porta anys sent una referència en el sector gràcies a la seva gran oferta i a la seva prestigiosa imatge.

Segons l’acord de patrocini amb el Club Bàsquet Tarragona, el grup Ibersol continuarà sent patrocinador oficial del club, d’aquesta manera Ibersol reafirma la seva aposta per l’esport de la ciutat.

Claudio Pérez, Director General, d’Ibersol valora els 20 anys que l’empresa porta col·laborant amb l’esport “sempre hem estat aquí, amb l’esport, col·laborar amb el CBT és molt important per a nosaltres”. Per la seva banda des del CBT també s’ha fet una valoració positiva de l’acord, Aleix Boada, Director General del club recorda que “estem encantats que segueixin col·laborant, la seva ajuda és molt important”.