TOTS 21

Nuria Caballero prenia part de la final del concurs de salt d’alçada del Campionat d’Espanya sub20. Foto: Jordi Lacambra

Laurine Elisa Marimón. Foto: JJ Vico

Nuria Caballero i Laurine Elisa Marimón, atletes del Club Atletisme Tarragona, prenien part dels dos esdeveniments d’atletisme més importants a nivell estatals del passat cap de setmana.

Laurine Elisa Marimón va ser convocada per la Federació Catalana d’Atletisme per competir en el Campionat de Federacions Sub18 celebrat a Pamplona en la prova del Triple Salt. Marimón assolia una brillant 2a posició amb una marca de 12,04 m aportant un bon grapat de punts a la selecció catalana. Finalment, Catalunya es penjava la medalla d’or en aquest campionat.

Nuria Caballero prenia part de la final del concurs de salt d’alçada del Campionat d’Espanya sub20 celebrat a Madrid a les noves Pistes de Vallehermoso. Caballero finalitzava en 4a posició amb una marca de 1,65 m que suposa millor marca de la temporada.

Aquests resultats suposen per ambdues atletes un gran assoliment tot i les dificultats en les que s’han trobat aquesta temporada.

Redacció