.

.

TOTS 21

Francisca Felguera

Francisca Felguera

Francisca Felguera, regidora imputada pel ‘cas Torredembarra’, ha decidit fer un pas enrera i no formar part de la llista de CiU a les properes eleccions municipals. Felguera ho atribuei a “les rpessions” exercides pel seu soci, Convergència Democràtica de Catalunya.

Felguera recorda en un comunicat que ha estat la candidata d’Unió en les darreres dues legislatures i, dins d’aquest mandat, haver portat Unió de Torredembarra “a un dels seus moments més àlgids de militants, així com de representació institucional”, així com haver creat les joventuts, “i gràcies a la feina ben feta acabar aconseguint el número 2 d’Unió a la llista de CiU”.
Ara bé, veient “la necessitat d’arribar a un acord per mantenir unida la federació” i donades “les condicions imposades per CDC de Torredembarra”, ha decidit “fer un pas enrere per facilitar l’entesa dels dos partits que integren CiU”.

Felguera dóna el seu suport a la candidatura de Joel Navas que s’ha proposat perquè sigui escollida pel Comitè i per l’Assemblea local d’Unió de Torredembarra, per representar el partit en la llista de CiU com a número 2, així com als membres d’Unió que l’integrin la llista.

Felguera agraeix les persones del partit i els torrencs “que han valorat la feina feta i han mostrat el seu suport vers la meva persona”.