.

El Nàstic s'enfonsa a la classificació

El Nàstic s’enfonsa a la classificació

Un Nàstic fràgil, dèbil i sense idees cau estrepitosament a Córdoba (2-0) i encara no sap el que és guanyar en els set partits de lliga. Rodri ha sentenciat als granes amb un gol en cada meitat, aprofitant el desordre defensiu. El Nàstic seguirà una jornada més com a cuer amb quatre punts.

Aquest inici de temporada està sent un autèntic drama per al Nàstic. En 7 jornades tant sols ha sumat quatre punts en quatre empats. La resta, tres derrotes totes elles lluny del Nou Estadi. Però a més, els de Moreno acumulen quatre partits consecutius sense veure porta. Sumat a una fragilitat defensiva de la que Rodri avui se n’ha aprofitat. La incertesa del nou projecte ha entrat en la fase de preocupació.

Vicente Moreno repetia onze inicial del partit de Saragossa, amb l’únic canvi de Kakabadze per Valentín, que s’havia quedat a Tarragona per unes molèsties. I amb els mateixos protagonistes es repetien les mateixes bones sensacions fins a l’arribada del gol local. Àlex López ha estat el primer en avisar amb una rematada a centrada de Mossa, que ha marxat desviada. Els granes estaven quallant una bona primera meitat, dominant la possessió tot i que els hi costava generar perill.

Lobato i Giner no aconseguien desbordar per banda, mentre que Uche quedava massa aïllat en punta. Així, el Córdoba n’ha tingut prou amb dos minuts fulgurants per deixar tocat al Nàstic. Al 36, Kakabadze ha tret sota pals una rematada de Rodri que ja entrava. I en el córner següent, Rodri marcava l’1-0 aprofitant la passivitat de la defensa grana.

Tocava reflexió i solucions immediates. Al descans, Jean Luc substituïa a Giner. Només 16 segons trigava en connectar amb Uche, que en la seva primera i última aparició en el partit a punt estava d’empatar. Moreno seguia movent la banqueta amb l’entrada de Delgado en detriment d’Uche.

Sense temps d’intimidar, Rodri sentenciava a l’equip. Aprofitant un desordre defensiu entre Iago i Lopo, el davanter es plantava sol davant de Saja per batre’l per sota. De fet, el porter argentí ha tornat a ser el protagonista en el darrer tram de partit evitant dos gols més cantats.

Fitxa tècnica:
Córdoba: Kieszek, Caro, Cisma, Luso, Rodri, Juli, Alfaro (Edu Ramos 73′), Rodas, Guille (Bergdich 64′), Caballero (Borja Domínguez 85′) i Bijimine.

Nàstic: Saja, Kakabadze, Lopo, Bouzón, Mossa, Madinda (Tejera 64′), Cordero, Ferran Giner (Jean Luc 45′), Lobato, Uche (Delgado 53′) i Àlex López.

Àrbitre: Valdés Aller. Ha amonestat als locals Rodas (25′), Rodri (74′) i als visitants Kakabdze (27′), Iago (55′), Tejera (70′).

Gols: 1-0, Rodri (37′); 2-0, Rodri (60′).

Incidències: Partit de la 7ena jornada de la Liga 123 disputat al Nuevo Arcángel davant 13.542 espectadors