.

.

TOTS 21

Un moment del torneig celebrat a Tarragona aquest dissabte passat

Un moment del torneig celebrat a Tarragona aquest dissabte passat

Aquest dissabte 16 de juliol s’ha celebrat a la platja de l’Arrabassada de Tarragona el I Torneig de Rugbi Platja organitzat pel Club Rugby Tarragona i que es està dins el Circuit Català de Rugbi Platja de 2Hooker i la FCR.

Han estat tres equips els participants (un de masculí i dos de femenins) per part del Reus, un per part de l’Anoia, tres (dos de l’equip sènior i un dels Old Vultures) per part del Tarragona, i un combinat de jugadors de la Santboiana i de Tarragona que, després d’una final molt ajustada contra un dels equips del Tarragona, s’ha endut la victòria.

El torneig s’ha desenvolupat en un ambient de festa sota un sol implacable i amb l’amenització de l’event per part d’un speaker, un servei de bar, música i fins i tot una sessió de zumba a la platja.

La competició ha servit per veure el bon estat de forma dels jugadors del Primer Equip del Tarragona que continuen així amb la preparació estival per l’inici de la pretemporada a finals d’agost. Per altra banda, el Club Rugby Tarragona té moltes possibilitats de proclamar-se campió del circuit de rugby platja, que continuarà la pròxima setmana a la platja de Mataró.