.

.

TOTS 21

Imatge dels guanyadors. Foto: Cedida

Imatge dels guanyadors del » Circuit Premium 2016 «. Foto: Cedida

Els dies 1 i 2 de juliol Club de Golf Costa Daurada ha estat la seu d’una de les fases del prestigiós Circuit Premium , prova que es disputa en un total de 22 camps repartits per tota la geografia espanyola sent gestionat íntegrament per l’empresa d’esdeveniments esportius Gambito Golf.

En l’edició de la Costa Daurada, que és una de les quatre que acull Catalunya, es va assolir la xifra de 250 jugadors repartits entre divendres i dissabte, els quals van fer front a les altes temperatures pròpies de l’època. Si es tracta d’una competició oberta, molts participants provenien de clubs de tot Catalunya, i d’altres comunitats autònomes. Les sortides per al divendres es van realitzar pel tee 1 a partir de les 9:00 hores i les de dissabte es van realitzar pels tees 1 i 9, i en 2 tandes de matí i tarda , donat el gran èxit de participació.

Els atractius organitzats per Gambito Golf i el seu equip per als participants van ser molts , des d’un hospitality desk en el qual s’oferien regals a tots els participants , destacant un pol de la signatura Adidas , a la instal·lació d’una zona d’avituallament disposada entre els forats 7 i 15 amb un excel·lent càtering per als jugadors , multitud de premis especials al camp i un magnífic repartiment de premis per als participants , amb un espectacular sorteig de regals, que es va realitzar el dissabte. Als voltants del green del forat 18 Gambito Golf va disposar una zona de » chill out » on els jugadors en finalitzar la volta eren rebuts amb diferents combinats a part d’una completa zona comercial d’articles de golf amb atractives promocions. Com a colofó ​​, els vencedors de primera i segona categoria de la fase d’ Costa Daurada , estan convidats a la Gran Final que tindrà lloc a Lanzarote del 8 a l’11 de desembre.