.

.

TOTS 21

Carmina Blay. Foto: Ajuntament de Montbrió

Segons ha sabut Tots21, l’alcaldessa de Montbrió del Camp, Carmina Blay, fins ara coordinadora territorial de Joventut al Camp de Tarragona, serà la nova representant territorial de l’Esport a Tarragona en substitució de Joan Plana, que exercia el càrrec des del mes de març de 2016. Tot i que el nomenament no s’ha produït i per tant no és oficial, ja es dona per fet el recanvi. Es preveu que sigui efectiu la setmana vinent.

Esport era comandat fins ara per Junts x Cat i ara ho és per ERC en virtud de l’acord de govern signat per ambdues formacions després de les eleccions autonòmiques del 14-F.

Blay és alcaldessa de Montbrió del Camp per Acord per Montbrió / ERC des de 2019 i mestra en l’especialitat d’educació física. Fins ara havia estat coordinadora territorial de Joventut, càrrec que ocupa ara Ekaterina Kàtcheff, que fins ara era la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones al Camp de Tarragona. Kàtcheff, búlgara de naixement i nacionaliltzada espanyola, és funcionària docent en l’especialitat de música.

J. Garcia