TOTS 21

Moll de la Química. Foto: Cedida

Euroenergo, empresa familiar i independent en el Port de Tarragona, España, va aconseguir el passat mes d’agost l’acreditació CDI-T, organisme independent de renom mundial que verifica i certifica que les empreses segueixin els més alts estàndards del sector químic. Es tracta d’una certificació complexa, que implica una due diligence tècnica extensa i documental d’un alt nivell d’exigència.

Aquesta acreditació, que és independent i objectiva, permet que les empreses adscrites a ella com a membres, essent empreses operadores i traders mundials d’alt reconeixement, puguin accedir a aquesta informació sense necessitat de realitzar físicament la due diligence, agilitzant així les possibles negociacions entre ambdues parts.

Euroenergo fa, d’aquesta manera, un pas endavant en consolidar els seus estàndards de qualitat, seguretat i medioambientals. Sempre amb la missió, no només de ser un partner logístic, sinó de ser el millor partner logístic pels seus clients.

A més, Euroenergo també s’acredita com a ISO 9001 i 14001, és Operador Econòmic Autoritzat (OEA) i compta amb els referencials oficials de Puertos del Estado en Referencials de Qualitat i Mediambient.

Per altra part, durant aquest exercici Euroenergo està orientat cap a l’obtenció de la ISO 45001. Aquesta norma, més severa que les anteriors, ajuda a les empreses a identificar, prioritzar i gestionar la salut i els riscos laborals com a part de les seves pràctiques normals de negoci.

Sobre Euroenergo España SL

Nascuda el 2000, Euroenergo España SL és una terminal especialitzada en la logística d’hidrocarburs i biocombustible. Amb capacitat actual per 331.000 m3, disposa de tres línies per atracar vaixells, així com l’estructura necessària per a l’expedició del producte també per via terrestre. La gestió ambiental i de qualitat és part integral en l’activitat de la companyia i està entre les prioritats de la seva gestió.

Redacció