.

.

TOTS 21

Estopa actuarà a Cambrils el 29 de juliol.

Estopa actuarà a Cambrils el 29 de juliol.


Estopa tanca el cartell d’artistes de la 42a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils que se celebrarà del 28 de juliol a l’11 d’agost. Els germans Muñoz arriben per primera vegada al festival de referència de la Costa Daurada per a presentar el seu últim treball “Rumbo a lo desconocido” amb el que visitaran ciutats com Múrcia, Palència, Tarifa, Ciudad Real o València. El grup de Cornellà pujarà a l’escenari del Parc del Pinaret amb el seu “rumbarock” per fer vibrar als assistents amb el seu directe més íntim, emotiu, proper i ple de força.

Les entrades, disponibles a partir d’avui 17 de juny, es poden adquirir al portal Ticketea i a les oficines del Patronat de Turisme de Cambrils al preu únic de 30 euros.

Les seves dotze últimes cançons, entre les quals destaquen temes com “Pastillas para no dormir” o “Nadie sabe”, es fusionaran amb els clàssics coneguts per tothom com “Tu calorro”, “La raja de tu falda” o “Como Camarón” en un escenari molt proper als assistents.

Just un dia abans la 42ª edició del FIM Cambrils haurà obert portes amb el concert tribut a Queen per part de l’artista Momo. Un espectacle reconegut pels mateixos integrants de la banda liderada por Freddie Mercury. Les invitacions per aquest concert es poden aconseguir als comerços i botigues vinculats a la Unió de Botiguers de Cambrils.

El cap de setmana del 30 y 31 de juliol serà el torn de la música en català amb les actuacions deManel i La Gran Pegatina. La nit del 2 d’agost arribarà un dels plats forts de l’edició d’enguany del FIM Cambrils amb l’actuació de Julio Iglesias en el que serà el seu únic concert a la península aquest 2016. Sota el nom de “Gira Mundial” i acompanyat d’un espectacle irrepetible presentarà els èxits que han marcat la seva carrera. Seguiran a Iglesias les actuacions deMiguel Poveda (3 d’agost) i Josep Carreras (4 d’agost) acompanyat de Sabina Puértolas, l’Arts Ensemble Symphony i la Coral Verge del Camí.

La nit del 5 d’agost serà el torn d’una altra de les llegendes de la música espanyola amb l’espectacle de Raphael “Synphonico” amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. El dia 6 arribarà el grup català Sopa de Cabra mentre que el 7 d’agost serà el torn de Víctor Manuel, Ana Belén, Miguel Ríos i Joan Manuel Serrat amb l’espectacle “El gusto es nuestro, 20 años”. La recta final del FIM Cambrils anirà a càrrec d’Antonio Orozco, Sweet California, Malú i Alejandro Sanz que, per segon any consecutiu, serà l’encarregat de tancar el festival d’enguany.

La zona gastronòmica -oberta cada dia a partir de les 20h- completa l’ampli ventall del FIM Cambrils 2016. Un cop acabats els concerts el Parc del Pinaret obrirà les portes perquè tots els assistents puguin gaudir de la zona chill-out habilitada durant els dies del festival.