.

.

TOTS 21

enf_4821 (1)(1)

Aquest dimecres 20 d’abril es va fer a la Sala Pau Casals l’acte de presentació dels treballs realitzats durant aquesT curs 2015-2016 dins el projecte « Contes a moltes mans », en el qual col·laboren les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà.

Es tracta de la 5ª edició d’aquest projecte comú que consisteix en la creació de contes per part dels alumnes de 4rt i 6è de totes dues escoles.
Aquests contes s’anomenen contes col·laboratius perquè cada escola inicia uns contes i n’acaba uns altres, d’aquesta manera cada conte implica diferents classes tant en la tasca de redacció com pel que fa a la il·lustració.

L’acte de presentació va comptar amb la presència dels alumnes que han participat en la creació dels treballs d’aquest curs per part de les dues escoles, els respectius professors i també el personal de la Biblioteca municipal. A més, també hi van assistir l’alcalde, Óscar Sánchez i la regidora d’Ensenyament,Dolors Fortuny.

Durant aquesta setmana, el passat dimarts 19 d’abril, coincidint amb l’espectacle Música i lletres que es va fer a la Biblioteca Municipal, es va presentar el llibre que recull els treballs que es van realitzar durant el passat curs escolar.

A més, durant el cicle “Fes Cultura, Fes Salut” que s’està fent durant aquest mes d’abril, els alumnes han gravat els contes col·laboratius d’aquest any a Constantí Ràdio.