.

.

TOTS 21

Els candidats d'ERC al Mercat Central. Foto: Cedida

Els candidats d’ERC al Mercat Central. Foto: Cedida

Els candidats al Congrés i al Senat, Jordi Salvador i Laura Castel, han passejat avui pel Mercat Central de Tarragona i s’han reunit amb paradistes escoltant les principals problemàtiques que els afecta en el seu dia a dia.

El candidat al Congrés per Tarragona, Jordi Salvador, ha explicat que “cal defensar el petit comerç ja que els beneficis es queden al territori”. Salvador ha destacat que cal “acabar amb els falsos autònoms i facilitar que hi hagi crèdit per les petites i mitjanes empreses mitjançant una banca pública nacional”. “Ho aconseguirem mitjançant la nova República Catalana que será més social i els nostres vots a Madrid sempre aniran a favor de les classes treballadores” ha apuntat Salvador. Tanmateix, ha afegit que cal fer front a la nova llei dels horaris comercials ja que aquesta mesura afecta greument al comerç de i a la qualitat dels treballadors.

Per la seva banda, Laura Castel, candidat al Senat per Tarragona, ha manifestat que” l’incompliment de l’estat porta un endarreriment al mercat i que a afecta als paradistes i a la zona comercial dels voltants”.