.

.

TOTS 21

El Nàstic ha estrenat entrenador, Iñaki Alonso, i ho ha fet trencant la dita que afirma que amb entrenador nou, victòria segura. Els grana no han passat de l’empat a zero inicial davant el Logroñés en un matx inoperant en el que en la segona part només han xutat un sol cop a porta.

Els grana no han passat de l’empat amb el Logroñés. Foto: Nàstic

El Nàstic només ha tingut dues ocasions clares als primers 45 minuts per perforar la porteria contrària, una de Guillermo, rematant la bimba tal com venia entrant a l’àrea, i la segona, la més clara, de Marc Fernández, que rebent d’un fora de banda, s’esmunyia entre rivals i es plantava davant el porter rival, però Jero aconseguiria aturar-la. Tot això a la primera part, perquè a la segona, només una de Joan Oriol, que després d’una bona combinació amb Marc Fernández, rematava fort, però fora.

Iñaki Alonso havia variat el sistema de joc de Raúl Agné obrint més el mig del camp, amb Marc Montalvo a la banqueta, però la imprecisió ha estat la tònica comuna del Nàstic, també del Logroñés, a qui només se li recorda una clara ocasió a la primera part, amb un remat de Diego Esteban fruit d’una errada rival. Falta d’entesa entre jugadors defensors i migcampistes, pilotades amunt com a recurs en un Nàstic molt espès que haurà d’adaptar-se als canvis de l’entrenador basc.

Les entrades de Simón, Andy i Bonilla no farien variar gaire la tònica dels grana, freds com el clima general del Nou Estadi Costa Daurada i a l’espera de millors temps.