.

Empat (1-1) en el derbi entre els dos equips de Bonavista del Grup II de Tercera Catalana disputat aquesta tarda, ple d’emoció i resolt a falta de dos minuts per al final amb un gran gol d’estratègia culminat per Eugeni, que igualava in extremis el 0-1 aconseguit per Carlos Díaz al minut 29 de penalti. El Racing i la Cultural (que sumen ja una nota de notable alt en el que portem de competició) arribaven al darrer partit de la jornada 28 amb l’avantatge de conèixer la derrota de La Pastoreta contra Les Borges per 0-2. Un resultat que deixava els reusencs en la segona posició (la que permet jugar el play-off d’ascens) amb 58 punts. És a dir, a només cinc per sobre de la Cultural i a 8 del Racing. Un triomf de qualsevol dels dos servia per apropar-se al clatell dels de la capital del Baix Camp.

Imatge de la prèvia a l’inici del partit.

El resultat final, tanmateix, dona per complert l’objectiu a mitges i deixa una sensació agredolça a tots dos conjunts, si bé la Cultural manté encara intactes les opcions de fer-la grossa. A falta de sis jornades retalla distàncies i se situa a quatre punts nets de distància de La Pastoreta, perquè li té el goal-average guanyat. Paradoxalment part seu futur es troba lligat al seu rival de barri, perquè el Racing haurà de visitar els del Baix Camp a la penúltima jornada de la temporada.

(A la imatge, el gol de l’empat del Racing, obra d’Eugeni, penjat al twitter oficial del club)