.

.

TOTS 21

3d9f dels Xiquets de Tarragona als Pallaressos. Foto: Xiquets

3d9f dels Xiquets de Tarragona als Pallaressos. Foto: Xiquets

Els Xiquets de Tarragona han convertit Els Palaresos en plaça de Nou. Ho han fet a la diada de Festa Major i al mig d’una actuació que han arrodonit amb el 5de8 i el 2d8f.

En primera ronda, els Xiquets han optat pel 2d8f, una castells q dominen a plaer i que amb l’aposta que porten entre mans de cara a Sant Magí, el tenen més solvent que mai.

En segona ronda, els Matalassers han convertit Els Pallaresos en plaça de nou amb un 3d9f ferm i serè, tot una aposta que il.lustra el gran moment de la Colla.

En tercera ronda, el castell triat pels de la camisa ratllada, ha estat el 5d8 que posa de manifest el treball de pati i el ritme que portem verd el cinc.

Apastant per un proper cinc folrat. I han acabat la diada amb una vano de cinc. Amb aquesta gran actuació, els Xiquets han fet d’Els Pallaresos plaça de nou, fent la millor actuació que aquesta població ha vist mai.

Tot plegat, mostra el gran estat de forma dels dels Carrer Santa Anna i tot apunta a una gran diada pel dia de patró. Pel que fa a les resta de colles; els Castellers d’Altafulla han executat 3d7c, 4d7 i 4d6a. I els Nois de la Torre han fet; 4d6a, 3d7 i 3d6a.