TOTS 21

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir a les 1:35 hores de la matinada de diumenge passat una persona per un presumpte delicte d’agressió sexual a una dona al barri de Bonavista. El detingut tenia diversos antecedents relacionoats amb delictes similars. La víctima es trobava a l’interior d’un cotxe a l’avinguda del President Tarradellas quan l’individu va entrar-hi amb la intenció d’agredir-la, segons apunten a l’ACN fonts policials. Cap a dos quarts de dues de la matinada, la víctima va poder demanar auxili a una patrulla de la Guàrdia Urbana que passava per la zona. La policia local va passar la investigació del cas als Mossos d’Esquadra, tal com marquen els protocols.

La sensació d’inseguretat a la zona ha estat constant aquest cap de setmana, arran d’una pubicació al Facebook Bonavista Informa d’una dona que denunciava l’assetjament al qual shavia vist sotmesa per un individu que també hauria amenaçat com a mínim a una altra noia del barri.

Davant del cúmul de fets, l’Associació de Veïns de Bonavista ha organitzat una ‘concentració per la seguretat’ que sota el lema ‘Sense por pel carrer’ invita als ciutadans de tota Tarragona a participar-hi. L’acte està previst aquest dissabte 14 de novembre a les 17:30 hores a la Rambla de Bonavista.

Loli Gutiérrez: «Ha estat un cap de setmana que ens ha marcat a tots»

La seva presidenta, Loli Gutiérrez, afirmava en declaracions a Tarragona21 que aquest cap de setmana passat «ens ha deixat marcats a tots. HI ha dos casos diferents. El primer és el de la dona de 53 anys que ha estat agredida, i l’altre el de l’home que ha estat identificat per acosament per dues noies Una persona perillos, reincident en aquest tipus de casos i que no volen en la nostra societat. A més, encara va tenir la barra d’amenaçar a una de les seves víctimes quan el va anar a denunciar. Va resultar que els dos van coincidir a la comissaria perquè ell afirmava que la denunciaria per publicar la seva fotografia en el facebook del barri, de cara a advertir a altres dones».

Gutiérrez, que aquest matí ha anat a parlar amb l’àvia d’una de les noies que han patit l’assetjament («és menor d’edat i no volia sortir de casa sola de l’espantada que estava») recorda que «tot ei el confinament, hi ha dones que per la seva feina han d’arribar a casa més tard de les 22.00 hores. I no podem tenir por. Per això aquest dissabte, a banda de demanar que si hi ha més dones que s’hagin sentit assetjades per aquest personatge vagin a denunciar-lo, tambe demanarem reforços policials perquè els agents puguin assistir amb més rapidesa qualsevol cas d’assetjament quan la dona en perill truqui o els veïns alertin».

Redacció