.

.

TOTS 21

Treballadors d'EMTE davant del jutjat Foto:Tarragona21

Treballadors d’EMTE davant del jutjat Foto:Tarragona21

Com una truita ha girat el cas EMTE després que l’empresa hagués denunciat a set dels seus treballadors per fer vaga.

Aquest mateix matí, data per la que estava prevista la vista amb el jutge, l’empresa ha decidit retirar la demanda als seus treballadors que han tingut notícies d’aquest fet ja de camí dels jutjats.

EMTE, una empresa de logística que dóna serveis entre d’altres a Generalitat, Ajuntament de Tarragona o URV, veu ara com els seus treballadors presentaran una denuncia contra aquesta per «vulneració del dret a vaga» .

Els treballadors d’EMTE van iniciar una vaga per protestar contra les retallades de sou i el no compliment dels convenis laborals, en aquella va l’empresa va considerar que les set persones denunciades impedien seguir fent les funcions habituals en el lloc de treball a la resta de l’empresa, segons ha explicat Manuel Vidal des del sindicat CGT.

Vidal ha recordat que els treballadors d’EMTE seguirant lluitant per aconseguir que es mantingui el conveni col·lectiu i ha criticat la política de l’empresa per acomiadar a treballadors veterans i incorporar a gent jove, sense conveni i amb sous molt inferiors.