.

.

TOTS 21

El jugador del primer equip Ferran Torres, que enguany complirà la seva dotzena temporada al club, protagonitza la campanya

El jugador del primer equip Ferran Torres, que enguany complirà la seva dotzena temporada al club, protagonitza la campanya

Sota el lema “Ho tornarem a intentar” neix la campanya de socis del Club Bàsquet Tarragona per a la temporada 2019/20. Després de que el curs anterior l’equip es proclamés campió del grup C de la Lliga EBA i disputés la fase d’ascens a Algesires sense sort, l’Ibersol CBT es marca el repte d’intentar competir a un nivell similar per mirar d’oferir als seus aficionats les mateixes alegries que van lluirar-los l’any passat. El club, a més, vol que tots els seus seguidors gaudeixin també aquest any del bàsquet i del CBT amb el missatge #gaudeixCBT.

El jugador del primer equip Ferran Torres, que enguany complirà la seva dotzena temporada al club, protagonitza la campanya. El pívot del CBT arriba al Serrallo des de l’aigua, disposat a entregar-se des del primer minut per l’equip i pel club blau.

Tots aquells que es vulguin fer socis del CBT podran beneficiar-se d’un 2×1 si tramiten l’alta abans del 30 de setembre. Per altra banda, el club manté els preus de les anteriors temporades.