.

.

TOTS 21

Cartell anunciador de la celebració

Hi haurà Reis d’Orient als Pallaresos. Així ho ha assegurat a Tots21 la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, organitzadora de l’esdeveniment que més espera la canalla al llarg de l’any. ‘I vindran perquè s’han portat molt bé’, subratllava el regidor de Cultura, Samuel Urbano. No passaran de llarg tot i la duresa de la pandèmia.

El consistori informa que el dia 5 de gener, els nenes i nenes podran rebre els reis en pijama des de casa, quan podran veure el lliurament de les claus del poble i després, sonarà el timbre de casa. Serà el 5 de gener a partir de les 18 hores a través de les xarxes socials i amb repartiment de regals porta a porta.

Abans, però, hi ha més feina per la canalla i les mares i pares: el 4 i 5 de gener es podrà visitar el magatzem reial on es preparen les joguines per la mainada. Serà al Centre Jujol. El dia 4, en horari de 17 a 20 hores, i el dia 5, de 10 a 13 hores. Cal fer reserva prèvia per telèfon i per correu electrònic a l’Ajuntament. Anteriorment, la recollida de les cartes havia tingut lloc els dies 28, 29 i 30 al mateix Centre Jujol.