.

.

TOTS 21

Aquest divendres va nevar als Pallaresos. Foto: Tots21

Aquest divendres va nevar als Pallaresos. Foto: Tots21

La plaça de l’Església dels Pallaresos es va omplir ahir a vessar d’infants, pares i mares que volien gaudir de la tercera edició de la Festa de la Neu. Enguany, per primer cop, es va dur a terme un espectacle nadalenc previ, que va fer participar tot el públic. Els elfs van entretenir grans i petits durant una bona estona. La màquina que havia de fer que nevés als Pallaresos no funcionava i els elfs van demanar ajut als assistents per crear la màgia del Nadal i carregar-ne la bateria. Abraçades, pessigolles, riures, cantada de Nadales i balls diversos van aconseguir, finalment, omplir la bateria fins al 100% i va aparèixer la neu.

Les cares de nens i nenes eren tot un poema. Somriures d’orella a orella mentre els canons de neu i bombolles feien feliços tots els assistents. Per a què no faltés de res, mentre queia la neu, s’havia programat música en directe.

Durant la festa es va poder gaudir de música en directe. Foto: Tots21

Durant la festa es va poder gaudir de música en directe. Foto: Tots21

La regidora de Festes, Chus Coronado, que també va gaudir de la festa, explica que aquest és un dels actes més esperats per la canalla, conjuntament amb el Tió. “Aquest any es veu més gent que en les dues anteriors edicions, la plaça està plena”, va comentar Coronado.

A continuació, us deixem imatges i un vídeo de la tercera edició de la Festa de la Neu.

V. Tapias