.

.

TOTS 21

Els detinguts, de 25 i 46 anys, són nacionalitat espanyola.

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir ahir dos homes, de 25 i 46 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Salou, com a presumptes autors d’un robatori amb força. A un d’ells se li atribueix un altre robatori comès unes hores abans.

Ahir, pels volts de les 06:00 hores van alertar els mossos per un robatori amb força en un restaurant de la via Roma de Salou.

Immediatament, es van desplaçar diverses dotacions policials i van aconseguir detenir un dels lladres quan fugia del lloc. Minuts després, van detenir el segon implicat al carrer del Nord, a pocs metres d’on havien comès el robatori. A aquest segon sospitós, també se l’acusa d’un delicte d’apropiació indeguda atès que en l’escorcoll li van trobar un telèfon mòbil la procedència del qual no va poder acreditar.

A un dels detinguts també se’l relaciona amb un altre robatori comès el passat dissabte en un restaurant de l’avinguda Via Augusta de Salou. En aquest cas, va forçar la porta sense aconseguir accedir al local.

Està previst que els detinguts, els quals acumulen una trentena d’antecedents policials, passin en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Redacció