TOTS 21

Massa fàcil pels Hispans. Sèrbia no ha mostrat oposició a la selecció espanyola en els quarts de final dels Jocs. En un partit més travat que l’anterior enfrontament amb Portugal el conjunt local s’ha imposat per un clar 35-25 als balcànics. Si bé Espanya ha conseguit una còmoda victòria, l’enfrontament s’ha decidit per la qualitat dels jugadors i no pas pel joc en equip o les jugades en atac. Els gols s’han repartit entre cnc jugadors, i Odriozola ha sobresortit amb sis dianes.

Ja la primera part del match ha finalitzat amb un distanciat 20-11 a favor dels Hispans. Individualitats de veterans com Montoro i la velocitat dels extrems Odriozola i Gómez han donat al conjunt nacional molts gols gràcies a les pèrdues de Sèrbia i els letals contraatacs d’un equip amb les idees més clares i, és clar, un nivell per sobre dels balcànics.

També en quarts de final disputats avui, Tuníssia s’ha desfet d’Algèria per 30-25 i Croàcia s’ha impsoat per només un gol a Eslovènia (17-16). A les 20 hores tancarà la jornada de quarts el Turquia-Portugal.