.

.

TOTS 21

El tinent d’alcalde i conseller de Treball i Activació Econòmica, Xavier Tarrés, amb el director de zona de Tarragona de Banc Sabadell, César-Antonio Suárez Iborra

L’Ajuntament de Tarragona i el Banc de Sabadell han signat avui un conveni de col·laboració amb la finalitat de millorar les condicions de finançament als emprenedors que s’adrecen a Tarragona Impulsa buscant assessorament per crear la seva empresa.

El tinent d’alcalde i conseller de Treball i Activació Econòmica, Xavier Tarrés, i  el director de zona de Tarragona de Banc Sabadell,  César-Antonio Suárez Iborra, han signat un conveni de col·laboració que ofereix als emprenedors que elaborin el seu pla d’empresa amb l’assessorament de Tarragona Impulsa la possibilitat d’accedir al finançament necessari  per a la seva inversió inicial en condicions més avantatjoses  que les del mercat.

Banc Sabadell oferirà  un producte exclusiu només pels derivats de l’Ajuntament de Tarragona, que han treballat i han estat assessorats en el servei d’emprenedoria.

A més, hi ha productes i serveis que actualment ofereix Banc Sabadell a tots els emprenedors, i per als quals  l’Ajuntament assessorarà tècnicament  “per poder optar-hi en millors condicions”.

“Entre els principals objectius de l’Ajuntament de Tarragona hi ha el de facilitar la creació d’empreses  mitjançant l’assessorament, la formació i l’acompanyament en l’inici de l’activitat empresarial”, ha dit Xavier Tarrés, i ha afegit que “així, contribuïm a la promoció de l’esperit emprenedor i el desenvolupament del teixit productiu de la ciutat de Tarragona i la generació d’ocupació”.

En paraules del conseller, “amb la signatura d’aquest acord de col·laboració, l’entitat financera i l’Ajuntament, donen un pas important per ajudar els emprenedors a superar un dels principals obstacles que es troben a l’hora d’iniciar una activitat empresarial, com és el fet d’accedir a finançament en condicions òptimes per les noves empreses”.