.

.

TOTS 21

Imatge del cribatge dut a tgerme aquest passat diumenge a Bonavista, del qual encara no es coneixen els resulltats. Foto: Creu Roja

Els cribratges intensius que van iniciar-se el passat 5 de desembre a les ciutat de Reus i Tarragona i van finalitzar el dissabte 19 de desembre han suposat la realització de 4.468 test d’antigen ràpid (TAR). Amb aquestes proves s’han detectat 49 positius que comporten l’1,19% del total.

Al CAP Sant Pere de Reus es van realitzar 1.935 proves i es van detectar 10 positius, que suposen el 0,5%. A l’Hotel Salut de Tarragona el nombre de proves realitzades va ser de 2.533 amb 39 positius que suposen l’1,54%.

Aquests cribratges intensius s’han realitzat amb la col·laboració de la unitat mòbil l’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona, els ajuntaments de Tarragona i Reus i Protecció Civil. La Regió Sanitària Camp de Tarragona valora la realització de futurs cribratges mòbils, com el realitzat aquest diumenge al mercat de Bonavista segons l’evolució de la situació epidemiològica.

Redacció