.

.

TOTS 21

Als quatre contenidors hi ha un Codi QR que es pot descarregar i així participar en el sorteig de 200 minicontenidors de Disney i 4 entrades per a una mateixa família al parc temàtic de París. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Tarragona participa, per segon any consecutiu, a la campanya d’Ecovidrio i Disneyland París que pretén sensibilitzar una vegada més a l’usuari a reciclar el vidre i a fer-ho en família,  i així mateix contribuir a una millora de la selecció de residus a la ciutat i la lluita contra el canvi climàtic. Així doncs, amb motiu del Dia mundial del reciclatge, avui mateix s’han instal·lat a 4 punts de Tarragona i durant un mes, els vistosos contenidors inspirats en els principals personatges de Disney com són el Mickey Mouse, la Daisy, l’Ànec Donald i la Campaneta de Peter Pan. 

Els punts on s’han instal·lat son la Rambla Ponent de Camp clar, la Plaça de l’Església de Sant Salvador, la Plaça de les Comarques Catalanes de La Móra i finalment a la Plaça de les Lletres Catalanes de la Vall de l’Arrabassada, on avui s’ha fet l’atenció als mitjans. Als quatre contenidors hi ha un Codi QR que es pot descarregar i així participar en el sorteig de 200 minicontenidors de Disney i 4 entrades per a una mateixa família al parc temàtic de París.

Sílvia Mayo, gerent d’Ecovidrio a Catalunya, s’ha mostrat molt satisfeta de la «bona rebuda a Tarragona i els bons resultats que any rere any està assolint aquesta ciutat» i ha volgut destacar «el valor simbòlic però tan important d’aquesta iniciativa, que pretén conscienciar els més petits». Per la seva banda l’Ajuntament de Tarragona ha volgut agrair l’interès d’Ecovidrio per la ciutat i ha animat a continuar amb les bones dades de reciclatge de vidre i la millora de la recollida selectiva, en general.

Per primera vegada i fruit d’aquesta campanya d’incentivar als més petits a reciclar, les famílies que ho vulguin també podran adquirir un minicontenidor de Disney a través de la pàgina web www.miniglu.es. Els beneficis d’aquesta iniciativa aniran destinats a Fundació Aladina, que treballa per millorar la qualitat de vida de nens i adolescents malalts de càncer i les seves famílies.

Redacció