.

.

TOTS 21

Parc Químic de Bombers de Tarragona

Parc Químic dels Bombers de Tarragona

Els treballadors de FALCK SCI que treballen com a bombers al Parc Químic de Seguretat de Tarragona, a l’assemblea convocada aquesta tarda, han deciditfinalment  acceptar els canvis plantejats per l’empresa a la seva plataforma i que permet desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu, quedant desconvocada, per tant, la vaga indefinida que estava previst que comencés aquest divendres, 24 d’abril.

CCOO d’Indústria valora “positivament” el canvi de postura de l’empresa, eliminant els punts controvertits que feien referencia a flexibilitat i mobilitat funcional, i oferint millores a les hores formatives i en aspectes salarials.

El Parc Químic de Seguretat està mancomunat per l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona (AEQT), amb presència al Polígon Nord, Polígon Sud i al Port de Tarragona, i té com a funció vetllar per la seguretat a la Indústria Química de Tarragona.

Els prop de 40 bombers que presten serveis als tres parcs estan contractats per l’empresa FALCK SCI i tenen una alta qualificació, estan capacitats per actuar davant de qualsevol tipus d’emergència (prevenció, salvament, rescat, seguretat marítima, etc.) que es pugui produir a les indústries químiques.