.

.

TOTS 21

Els Amics de les Arts seran protagonistes a la Pobla.

Els Amics de les Arts seran protagonistes a la Pobla.

Aquest proper dissabte al migdia donarà inici la festa major de Sant Joan 2014 a la Pobla de Mafumet. Les celebracions s’allargaran fins al 29 de juny i inclouran més de quaranta propostes musicals, culturals, esportives, lúdiques i festives per a tots els gustos i amb el denominador comú d’estar pensades per a gaudir-ne en família. L’estrena de les activitats previstes anirà a càrrec del seguici festiu que recorrerà els carrers del municipi.

A banda de les colles locals, l’acte comptarà amb la participació d’elements i colles de diferents municipis veïns.  Finalitzat el seguici i per combatre la calor del migdia, arribarà el torn del vermut electrònic, mentre que ja a la tarda l’esport serà el gran protagonista amb el partit de futbol que disputaran els equips veterans del CF Pobla de Mafumet i el CE Constantí. I ja a la nit, el motocròs freestyle aportarà una gran dosi d’espectacle i emoció amb l’exhibició que oferiran diferents pilots de renom internacional.
Abans, però, hi haurà temps per a la cultura amb la representació teatral “Mascles”, que interpretarà l’Agrupació teatral La Corriola. Aquest acte, a més, té un caràcter solidari ja que el públic assistent podrà aportar aliments i material escolar.  Per completar aquest primer dia de celebracions de la festa major de Sant Joan, la música prendrà el protagonisme amb el concert dels divertits Hotel Cochambre i de la posterior discoteca mòbil.
Actuació d’Els Amics de les Arts
El cap de setmana es completarà diumenge amb l’actuació castellera, un taller de circ i el concert que, a les 21 hores, oferiran els Amics de les Arts. El reconegut grup català arriba a La Pobla per presentar el seu quart treball discogràfic, tot oferint també un repàs a la seva trajectòria plena d’èxits. Les entrades, al preu de 5 euros, estan a la venda al Casal Cultural fins a exhaurir-ne les existències.
Després del concert, la calma tornarà al municipi fins al proper cap de setmana, quan s’entrarà de ple en les activitats festives que inclouran, entre altres propostes, l’espectacular correfoc; la lectura del pregó, enguany a càrrec de Ferran Bel, senador i alcalde de Tortosa; la tradicional cursa ciclista Gran Premi de Sant Joan, que enguany arriba a la seva 55a edició; la imprescindible Nit del Foc; el concert i ball de festa major; l’espai Chill out, on els pobletans i pobletanes podran relaxar-se tot gaudint dels millors combinats i amb animacions i espectacles molt especials; la missa en honor a Sant Joan, patró de La Pobla de Mafumet; l’exposició sobre el polifacètic artista tarragoní Jaume Queralt; o el monòleg que el dimarts, 24 de juny, oferirà el popular actor i humorista Santi Millán.
Les entrades per gaudir d’aquest espectacle es troben ja a la venda al Casal Cultural, al preu de 5 euros.  Aquestes són només algunes de les moltes i ben variades propostes que ofereix la Festa Major de Sant Joan a La Pobla de Mafumet, doncs l’objectiu és oferir activitats per a tots els públics