.

L’equip tarragoní arribava al primer partit amb moltes baixes i amb una preparació escassa, malgrat això va saber sobreposar-se als intents del Manyanet per guanyar el partit. Foto: CBT

El Volvo Diselauto Tarraco CBT va aconseguir la primera victòria de la temporada davant el Bàsquet Manyanet Reus en un partit molt disputat. L’equip tarragoní arribava al primer partit amb moltes baixes i amb una preparació escassa, malgrat això va saber sobreposar-se als intents del Manyanet per guanyar el partit i finalment amb dues accions d’Irene Sabaté i Núria Maluenda van aconseguir guanyar en la seva estrena a la competició (42-44).

Bona sortida de les noies que entrena Hèctor Marín, gràcies a les recuperacions i a un bon ritme al contraatac aconseguien cistelles fàcils. Moral i Lapieza es van convertir en les figures capdalts amb 6 i 4 punts en aquest període. El marcador reflectia un 7-14 al final del primer quart.

Durant el segon període les jugadores locals van pujar el to físic i també l’encert. Les jugadores de Tarragona no van trobar l’encert del primer quart i veien com l’equip reusenc aconseguia retallar diferències en l’arribada al descans amb una cistella a l’últim segon de Jurado, que deixava el marcador en un 17-20 que encara afavoria a les blaves.

En la represa, el Manyanet va dominar en tots els sentits. Un parcial d’ 11 a 0, posava coll amunt el partit per les visitants que veien com les jugadores col.legials aconseguien una bona renda. Per la banda local va destacar Aina Martí amb 8 punts (un triple inclós) mentre que per l’equip tarragoní, Anna Tibau amb 9 punts aconseguia mantenir les esperances de victòria, 37-32 en el marcador.

L’últim quart va ser molt igualat amb moltes alternances en el marcador. No va ser fins al minut 37 de partit que el Volvo CBT  es va posar per davant amb un parcial de 0-8. Tot i això l’equip entrenat per David Aragüés no es donava per vençut i a falta d’un minut per finalitzar el partit es posava per davant 42- 41. Va ser llavors quan va aparèixer la màgia d’Irene Sabaté (amb 6 punts en aquest últim quart) que amb una cistella in extremis posava el 42-43 amb molt poc temps per jugar. Finalment Maluenda aconseguia en un tir lliure posar el 42-44 final en el marcador.