.

.

TOTS 21

L’equip de pàdel femení veterà del Club Tennis Tarragona

Les jugadores de pàdel del Club Tennis Tarragona es desplaçaran aquest cap de setmana a Bilbao per jugar a les instal·lacions del Real Club Jolaseta el campionat d’Espanya per equips de veteranes de segona categoria.

L’equip de veteranes del CTT va aconseguir l’ascens de categoria l’any 2017 quan es van proclamar campiones d’Espanya de 3ª. Això ha donat dret a que juguin entre els vuit millors equips estatals de segona categoria.

Després d’una bona trajectòria, aquest 2018 les jugadores del club també es van proclamar campiones de Catalunya en una final disputadíssima contra el sempre potent Real Club de Polo de Barcelona.

Ara les tarragonines hauran d’afrontar un repte molt més difícil ja que en els campionats estatals molts equips reforcen les seves files amb jugadores professionals o fitxatges especials. Cal destacar en aquest sentit que l’equip de pàdel del Club Tennis Tarragona està format íntegrament per jugadores de la casa.

Aquests èxits esportius en l’àmbit català i estatal han permès a l’equip tarragoní disposar de dos sponsors per aquesta temporada, Gestoria Panicot i Semat Data confien en aquest equip i fan que la participació en aquesta prova sigui més fàcil per a les jugadores.