.

Una jugada del partit contra el Petrer. Foto: Cedida

Va costar un set que els joves jugadors locals entressin en joc. I es que durant tot el primer set, els tarragonins van tenir problemes en recepció i això va dificultar la feina en atac. Fet que va facilitar als alacantins s’emportessin la primera mànega 20-25.

L’equip, concient de que havia de reaccionar, va concentrar-se en la recepció i l’atac va millorar. Pero Petrer no va abaixar els braços i així tots dos conjunts van arribar al 24-24. Dos encerts dels vermellons van tancar el set 26-24 per igualar el marcador 1 set a 1.

Al tercer set els locals van cuallar una de les seves millors actuacions, ferms en recepció i bloqueig van controlar el set des del començament que va acabar 25-18.

Un mal inici al quart set (0-4) va fer demanar al entrenador local, Vlado Stevovski, un temps mort molt valuòs, que va tornar a encarrilar el joc dels cooperativistes que van haver d’anar a remolc durant tot el set fins arribar de nou al 24-24, per finalment tancar el partit 27-25.

La propera setmana l’equip jugarà a la pista del VP Madrid.